Trött

Inlägget skrivet:2009-03-31 21:06:00

Det börjar kännas i kroppen att man jobbar/praktiserar varje dag, har ont i kroppen och är helt slut. Jobbar nu 9 dagar i rad, så nästa onsdag är min första lediga dag.
Snart kommer Johan förbi och förhoppningsvis ger mig lite massage :D


Nästan två år

Inlägget skrivet:2009-03-30 18:27:41

Jaha då var det måndag igen. Helgen var trevlig, var helt ledig från jobbet så passade på att vara med vännerna och Johan. På lördagen vart det utgång, och söndagen spenderades sedan med Johan :)


idag är det även min och Johans 23 månaders dag =) japp jag håller fortfarande koll på månaderna..


Från lördagen

Lyxmiddag

Inlägget skrivet:2009-03-27 18:38:06

Andra veckan på praktiken är nu avklarad, nu återstår bara en vecka till. Kommer sakna alla som jobbar där, de är verkligen helt underbara!
Ikväll har vi lyxat till det med raclette, min och Johans favorit mat! Sedan blir det mys i soffan framöver let´s dance finalen och filmen "Yes man".



Grattis Zandra

Inlägget skrivet:2009-03-26 22:16:38

Idag fyller min underbara syster 21år! Efter praktiken åkte vi ut till henne för lite firande. Hela kvällen har jag gossat med hundarna, Johan var inte med så fick lov att passa på då. Fick även hålla i lilla Linnéa som snart är 2 veckor gammal. Helt sjukt söt! :)


Ice

72 dagar kvar

Inlägget skrivet:2009-03-25 20:53:20

Idag har jag stor shoppat på Vila. Inhandlade ett par svarta jeansleggings, en ljusblå oversise, en tunika och ett linne. Men vart mycket kläder för pengarna, betalde endast (ca) 850 kr för allt. Man får passa på medans man får rabatt. Bild kommer sen.
Om en liten stund kommer Johan hit, han kunde inte vara utan mig :P


Självklart har man ätit våfflor till middag


Från skolan

Inlägget skrivet:2009-03-25 09:01:17

Igår kom Johan förbi och höll med sällskap under kvällen/natten. Det är verkligen helt underbart att vara med honom! Blir lite ensamt när man i vanliga fall träffas varje dag och nu om man har tur två dagar i veckan.
Sitter iaf just nu i skolan, skulle egentligen vara klar med en psykologi uppsats i dag men de hade läraren helt glömt bort, så vi har flyttat på den till nästa vecka. Skönt för mig, har knappt börjat!

Födelsedag

Inlägget skrivet:2009-03-23 22:46:56

Andra veckan på praktiken har börjat, dagen var inte allt för givande. Var inne på lagret hela dagen, jag ska väl inte klaga allt för mycket, var riktigt skönt att vara där. Har jobbat hela helgen så va skönt att i lugnt och ro städa och fixa iordning där inne.
Under kvällen har nästan all tid gått åt till att firra mamma som fyller 49år idag. GRATTIS MAMMA ♥ Det har varit främande hela kvällen med god mat och fika.
Även Johan kikade förbi så fick lite tid att pussa på honom också! Saknar honom

En vecka avklarad

Inlägget skrivet:2009-03-21 10:23:13

Min uppdatering här på bloggen har varit lika med noll, så de ber jag om ursäkt för! Ska försöka komma igen nästa vecka och skriva lite mera. Veckan har varit bra, praktiserar på vila där jag storm trivs. Älskar kläderna och personalen är helt underbar! Annars så har jag inte gjort så mycket annat, bor fortfarande hemma hos mamma så kvällarna tillbringas ganska så ofta själv.
I går träffades vi tjejer hemma hos Elin för en trevlig och mysig hemma kväll. Blev lite let´s dance och sing star :)
Ska om en liten stund i väg till Stadium för att jobba, det kommer bli en lång dag i dag...

En liten summering av veckan som varit :)

Vila

Inlägget skrivet:2009-03-16 20:51:40

Idag var det första dagen på praktiken. Alla var jätte snälla och jag trivdes hur bra som helst! känns som de här veckorna kommer flyga fram. Även trevlig att ha tjejerna från klassen i butikerna bredvid :)
Under kvällen har jag ägnat lite tid för mig själv. Har varit i väg och solat sedan har jag noppat och färgat ögonbryna. Känns skönt med lite uppfräschning :)

Händelserik

Inlägget skrivet:2009-03-15 15:52:03

Har haft en underbar helg med Hanna. Har ätit så mycket onyttigt denna helg, vågar inte ens berätta allt vad vi har stoppat i oss. Började med filmkväll på fredagen, såg Patrik 1,5. Inte min smak på film, men den gick och se. Jobbade under lördagen och sedan vart det utgång till BJ. Vart en riktigt lyckad kväll :)

Lite tråkiga och goda nyheter. Vi vart stoppade av polisen, för en rad olika saker. I vanliga fall skulle körkortet tas samt en böter på 4000kr. Men Hanna hade en skyddsängel med sig som gjorde att vi åkte därifrån med endast en varning. Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv!

idag blir det till att packa. Kommer bo hemma hos mamma nu i tre veckor pga praktiken.

Planer

Inlägget skrivet:2009-03-13 14:05:11

Äntligen är det fredag, proven är avklarade och en trevlig helg väntar. Fick tillbaka marknadsföringsprovet idag, 35/36 kan inte bli mycket bättre. Religonen gick inte lika bra, var flera saker jag inte ens hade hört talas om. Men ett godkänd blir det nog ändå.
Hela helgen kommer spenderas med Hanna. Ikväll blir det kina mat  och myskväll. Och i morgon utgång :)


Ritningar och spikar

Inlägget skrivet:2009-03-11 18:58:29

Har köpt tv-bänken (finns bild i något tidigare inlägg). Det tog oss ca två timmar för att få ihop den, men nu är den klar och det vart hur fint som helst! Nu fattas bara en soffa med divan :)

Johan åkte precis till O´Learys för att kolla på Inter/Mancheter united matchen. Jag har två stora prov i morgon och på fredag så fick lov att stanna hemma och plugga.

Så det är precis vad jag ska göra nu, önska mig lycka till!


Best friends

Inlägget skrivet:2009-03-10 21:44:30

Dagen vart inte riktigt som jag hade planerat. Spenderade ca tv timmar på stadium bara genom att prata med Lina i kassan. Sedan kom Malin, vi åt lunch och shoppade. Fortsatte sedan upp till hennes syster där hela familjen väntade, där det bjöds på mat och fika. Har precis kommit hem, så det vart en hel dag med Malin. Helt underbart! Kommer sakna henne enormt mycket.


A good day

Inlägget skrivet:2009-03-10 11:30:42

Nu är det klart att jag ska få vara på Vila (gränby) under min praktik. Vi går ut på praktik nästan vecka, så känns skönt att ha allt klart! Min dag är ganska så uppbokad, ska om en liten stund träffa Elin på stan för en snabb titt på present till Micke. Sedan byter jag vän och träffar Malin för en hejdå lunch. I morgon sitter hon på ett flyg till USA och kommer inte hem förens den 4/6 :(
Trevliga nyheter är att Emma har fått jobb som butikschef på Gina (gränby). Förhoppningsvis innebär det att jag så småningom kommer börja jobba där :D


Ugnslax med pasta

Inlägget skrivet:2009-03-09 18:52:53

Dagens middag vart lite av ett expriment, var första gången jag lagade lax i ugnen. Fick reseptet av familjen Jansson fast jag byte ut såsen till en annan. Resultatet blev super gott !!


 
         
                                                      Efter 15 min i ugnen


Göra om

Inlägget skrivet:2009-03-09 15:50:25

Jag har beslutat mig för att göra om i lägenheten, eftersom vi hyr i andrahand är en del av möblerna Tobbes och en del våra. Men de känns inte som våran lägenhet, så hade tänkt att köpa lite nytt och göra om så det passar mig och Johan bättre :) Har börjat idag med att städa ut alla Tobbes saker ur alla skåp och låder (man måste börja någonstans.) Sedan ska vi köpa ny tv-bänk, vi har hittat en på jysk (bilden). Som vi antagligen kommer att köpa på onsdag, sedan ska vi även sätta upp en kroppsspegel i hallen :) Tror de kommer bli jätte bra när allt är klart!


underhållning

Inlägget skrivet:2009-03-08 21:09:00

Kvällen har/kommer se ut som sådan


YES!!!!

Inlägget skrivet:2009-03-08 15:59:43

Vi vann! Helt underbart! :D vi vann med 5-7 (eller 4-7, kommer inte riktigt ihåg) Jag gjorde hela 4 mål, så en ganska så nöjd Maria sitter här just nu. Vi spelade verkligen på topp allihopa, klart roligaste matchen under säsongen!

ETT STORT GRATTIS TILL OSS ♥

Viktigt

Inlägget skrivet:2009-03-08 10:19:38

Har i dag tagit ledigt från jobbet för att kunna spela säsongens sista match. Motståndet vi möter är Funbo, som vi pinsamt nog förlorade med 9-1 mot sist. Så jag tror/hoppas alla är super taggade för revansch i dag!
Önska oss lycka till :)


work

Inlägget skrivet:2009-03-07 10:44:01

God morgon!
Har precis fått i mig lite frukost och ska alldeles strax göra mig iordning. Idag är det jobb som gäller, tror det blir en ganska så skön dag.
Efter jobbet ska jag iväg och titta på Johan som ska spela fotbollsmatch, utomhus. Tror jag får lov att ta med mig ett par extra byxor så jag inte fryser ihjäl.

Efterlängtad

Inlägget skrivet:2009-03-06 18:05:42

Nu är helgen äntligen här! Fredags lektionerna var inte allt för farliga. Fick sluta 1½ timme tidigare från psykologin, hur skönt som helst, speciellt när det är sista lektionen på dagen. Nu framöver kommer vi även jobba hemma på fredagar med psykologin, så istället för en skoladag till 16.30 slutar vi 14.00!

Kvällen kommer bestå av tv, chips, godis och läsk. Jag vet vad ni tänker när ni hör allt onyttigt, but I dont care! :)

Trevlig helg allesammans

Tokiga människor

Inlägget skrivet:2009-03-05 21:23:13

Fick i dag lov att åka och jobba efter skolan. Var ganska lugnt och tiden gick förvånadsvärt fort, så det var ganska så sköna extra pengar. Hade dock ett par riktigt knäppa kunder, fick se en man i ca 27år ålder trycka på sig en junior t-shirt i stl158, var inte de sexigaste. Har inte så mycket mera att tilllägga, är ganska så trött så tänker tog krypa ner i soffan och gosa in mig i Johans famn nu.

Hejdå!

Letar

Inlägget skrivet:2009-03-04 16:20:29

Det var en kort och skön dag i skolan, hade endast en lektion, psykologi. Resten av dagen har jag pluggat lite till marknadsföring B som vi har prov i nästa vecka. Tog även en snabbis till Gränby för att förhoppningsvis få en APU plats där. Berättade förut att jag skulle vara på Sko August, men de såg så elaka och tråkiga ut så jag vågade inte ens säga hej. Så håller mina tummar att någon på Gränby tar i mot mig :)

Har även bokat klipp och färgning hos min frisör nästa vecka, något som verkligen behövs :)


Flytta?

Inlägget skrivet:2009-03-02 18:22:21

Var i dag på studiebesök i moskén, ganska så fascinerande religon. Jag kan dock inte förstå hur man kan leva som underkastelse till Gud. Be fem grr om dagen, till en Gud som kanske inte ens finns. Lika med Muhammed att han levde det "rätta" livet. Det är 2000-talet nu, det är så mycket som har ändras, att försöka leva som honom finns inte en chans i dagens samhälle. Men antagligen så förstår de inte heller mig som inte har någon tro alls. Kanske tur att vi människor är olika.

Har även i dag vart och pratat med mamma. Dom har varit och kikat på en lägenhet i Nyby, till mig och Johan. Fick se bilder och den är helt perfekt! Jätte mysig och fin. Jag lyckas alltid få för höga förhoppningar, det är bara en jätte liten chans att vi kan få den. Säkert någon som bjuder högre eller något annat som gör att vi inte får den. Men jag hoppas, hoppas!


Party

Inlägget skrivet:2009-03-01 12:54:41

Igår vart det utgång. Började kvällen hemma hos mig och Johan, sedan fortsatte vi till BJ. Det var en lyckad och rolig kväll med trevligt sällskap!