SNÖ

Inlägget skrivet:2008-10-31 16:42:56

I går bjöd Johan med mig till Tzatziki där vi åt en romantisk middag. Sedan vidare hem och kikade på film.. En väldigt mysig ett och ett halvt års dag :) Idag har jag inte gjort någonting, bara tagit det lugnt och varit med Johan. Och i kväll träning, träning på en fredag är så trygt och jobbigt! Men bara att bitta ihop :P

Årets första snö?

Ett och ett halvt år

Inlägget skrivet:2008-10-30 11:42:23

För ett och ett halvt år sedan träffade jag Johan. Nu ett och ett halvt år senare bor vi ihop, vi har bytt ringar och har aldrig mått bättre! Han får mig att känna mig speciell! Han är min bästa vän och min stora kärlek. Just nu kan jag inte se en framtid utan dig i den. Min största räddsla är att mista dig Johan! Jag älskar dig över hela mitt hjärta!


 


 
  

länge sedan

Inlägget skrivet:2008-10-28 17:51:43

Tråkigt väder ute, har verkligen regnat hela dagen. Och kallt är det också, måste snart börja använda vinterjackan. Men iaf så denna dag har jag spenderat med min pappa. Han är verkligen helt underbart, hade nästan glömt bort hur han var. Fick se hans nya lägenhet som var i toppklass!
Annars under dagen har jag bara legat i soffan med Johan och tittat på tv och myst.

I morgon ska jag jobba på Stadium, behöver verkligen jobba så man får lite pengar. Så klagar verkligen inte! Kommer dock bli lite stressigt, slutar 19.10 och jag har samling till match kl19.45. Måste hinna äta innan så jag hoppas och tror att Johan tar med mig och äter sallad :)

Men nu är det dagens middag som måste göras iordning.. svejs


Helgen

Inlägget skrivet:2008-10-27 11:17:18

Har inte blivit något skrivade i helgen, har inte haft tid eller ork. Jobbade hela lördagen på Stadium, sedan bar det bara hem för att göra sig iordning inför kvällen.. Skulle börja med förfest hemma hos mig och sedan vidare till people. Vart tyvärr lite väl full så kom inte ens fram till krogen :P Men allt innan var mycket trevligt.. Har som tur Johan som tog hand om mig :P Hela söndagen bestod för mesta dels av att vila, hade en enorm huvudvärk. Hade sedan på kvällen tur med mat, då mamma bjöd hem mig och Johan på rachlett..

lite trevliga bilder kommer här nere


   

Dålig dag?

Inlägget skrivet:2008-10-24 09:21:15

Är så arg att jag inte ens kommer på något att skriva! SKIT Vecka, skit dag, skit helg!!!!!!!!!!


Höst lov

Inlägget skrivet:2008-10-23 15:34:08

Började men en skön sovmorgon till 11.45. Två korta lektioner i handel och sedan var skoladagen slut. Slutade runt halv 2, om jag kommer ihåg rätt. Sedan är det nu klart att jag ska göra min APU på Rut mfl, något jag ser verkligen fram i mot.

Håller just nu på med naturkunskap, har skrivit klart mitt miljöproblem som ska vara klart tills i morgon. Sedan är det bara att ta tag i nästa ämne, som är praktisk marknasföring B. Har prov i morgon :/  Inte nog med de måste fixa svenskan också, ska läsa en bok och skriva en bokrecension tills i morgon. Har bara läst ca20 sidor av 300, bra jobbat!  Känner att jag skriver väldigt mycket om pluggande i min blogg, vet inte om det är positivt eller negativit?!  Det är väl bra att jag är duktig och pluggar nästan varje dag men midre roligt att läsa om.
Men nu nästa vecka är jag ledig så hoppas verkligen inte att jag behöver plugga något!

Pappa hörde av sig i dag på msn, vi bestämmde att vi ska träffas och fika nästa vecka. Kommer inte ens ihåg när jag träffade honom senast. Måste vart innan sommaren. Mycket tragiskt! Men ska bli underbart att träffa honom igen. Saknar han så otroligt!  ♥

Trött

Inlägget skrivet:2008-10-22 15:57:40

Klockan ringde 05:00 i morse, konstigt nog var det inte alls jobbigt att kliva upp. Det var inventering på stadium så har suttit på ett lager i ungefär 7 timmar. Det är iaf pengar så man ska inte klaga.. Men är nu ordentligt slut och även fått en ordentlig huvudvärk..
Till de trevliga nyheterna, ska på jobbinterjuv på fredag :D Hoppas, hoppas, hoppas

I kväll är det träning/match ute i vattholma, tror vi har träningsmatch men är inte helt säker...

Ska nu de få timmarna som är kvar innan träningen plugga... (som vanligt)

Mums

Inlägget skrivet:2008-10-20 17:51:17

Efter att ha missat många måndags morgnar pga min trötthet, bestämde jag mig för att äntligen palla mig upp och i väg till skolan. När jag väl kommer fram så är lektionen självklart inställd! Så typiskt... Men iaf en lång dag blev kort, gjorde lite uppgifter så slapp sista lektionen och projektarbete var att fika på 018.. Så slutade kl 12.00 istället för 16.30...
Sedan bar det av till körskolan och sist men inte minst kom Johan och hämtade mig i stan för en shopping tur!

Om några timmar är det träning, sen träning usch! Men innan dess bär det ut på vägen igen....

Underbart projektarbete med den här tjejej!

Plugg plugg

Inlägget skrivet:2008-10-19 18:48:20

Har precis kört mig själv hem, övningskört då. Inge körkort ännu! Har varit hos mamma hela dagen, vi har kört och haft det allämnt trevligt! Kommer vara helt själv nu ett bra tag, Johan slutar kl 00.00. Så ska i min ensamhet plugga på lite "ledarskap i butik", har några övningar som ska göras. Glömde självklart mina andra två böcker i skolan som också borde göras, men får ta tag i det i morgon istället.

2dagar kvar

Bowling

Inlägget skrivet:2008-10-18 18:57:30

Johan ringde nyss och frågade om jag ville följa med och bowla vid 11. Några vänner till han tyckte av vi borde följa med, så det är bara att ställa upp. Av med mjukisbyxorna och hoppa in i duschen!




Smink

Inlägget skrivet:2008-10-17 17:42:07

Hade i dag prov i energi. Det gick helt okej, ska absolut inte klaga! Sedan hade jag även prov i materialkunskap. Vi skulle lägga en dagsmakeup och en kvällsmakeup, även den gick bra.. Men är nu helt slut och så himla skoltrött!! Orkar inte gå i skolan längre....

Har precis tänt massa ljus i lägenheten och gjort det lite mysigt. Väntar nu bara på min underbara pojkvänn ska komma hem, förhoppningsvis med potatis. Dagen middag blir marinerad kycklingfilé med hemmagjord klyftpotatis och bea-sås. MUMS!

Mamma Mia

Inlägget skrivet:2008-10-15 16:02:43

Har nog aldrig sovit så dåligt som jag gjorde i natt. Vaknade konstant hela tiden, men vid 7 tiden lyckades jag äntligen somna. Vaknade sedan kl 13.00 då Johan ringde, hade nog kunnat sovit ett bra tag till om han inte hade ringt.

Jag har verkligen världens underbaraste pojkvän! I dag under hans lunch kom han hem och hade köpt med sig naturgodis och fixat iordning mamma mia filmen till mig. Har velat sätt filmen jätte länge, så har nu precis tittat klart på den. Den var helt klart sevärd!

Jag älskar dig Johan!



Frisk snart

Inlägget skrivet:2008-10-14 13:45:32

Gör allt för att kurera mig just nu! Dricker varmt vatten med honung, tar näsdroppar, Knaprar ipren och har precis tagit ett glas med acetylcystein. Och i kväll får jag hostmedicin av Hanna. Måste bli bättre till i kväll!!!

Vi har match mot Stenhagen kl 21.20 i kväll och jag vill verkligen vara med! Eller jag ska vara med, vill bara kunna prestera allt!

sängen väntar nu...


Innebandy

Inlägget skrivet:2008-10-13 19:35:28

Nu börjar min träning om en halvtimme, väntar på att Peter ska ringa och säga att han är på väg. Har hostat och haft ont i halsen hela helgen och det är verkligen inte bättre nu! Så får ta det lite lugnt i kväll...

Är nu ledig i två dagar! Eller nästan ledig, har bara en lektion i morgon, en helt värdelös sådan. Så tänker stanna hemma. Sedan är det onsdag som är bäst på hela veckan, LEDIG!


Helgen

Inlägget skrivet:2008-10-13 13:42:23

Har inte blivit så mycket bloggande i helgen, hela helgen har varit helt uppbokad. Började på fredagen med födelsedagsfirrande och utgång. På lördagen träffade jag Hanna på stan och käkade kinabuffé, alltid lika gott! På kvällen kom sedan Jocke och Malin (vänner till Johan) hem till oss för att umgås och titta på fotbollen. Sedan på söndagen var jag och övningskörde med Tobbe och efterått bjöd mamma på fika. Kvällen bestod sedan bara av mys och film tittande.

Tack för en trevlig kväll!

Inlägget skrivet:2008-10-12 20:51:10

                

Party

Inlägget skrivet:2008-10-10 10:36:14

Tog mig själv en liten sovmorgon i dag. Tänkte bara gå på naturkunskapen och sminkkursen. Börjar då 11.55 och slutar 16.30. Blir ändå en lång dag för min del!



Längtar så mycket till i kväll!  :D

Trasig

Inlägget skrivet:2008-10-09 18:11:30

Har under eftermiddagen haft väldigt mycket tankar som bara snurrar runt, runt i huvudet. Jag tänker väldigt mycket, och jag mår så himla dåligt av det! Jag tänker väldigt ofta på min familj. Det ända jag vill är att min familj ska bara hel, det är väl inte för mycket begärt? Men det verkar som jag är den enda i min familj som mår dåligt av de. Livet är för kort för att bråka! Kan inte ens titta eller prata med min pappa utan att jag börjar gråta. Saknar han så himla mycket! Önskar allt var som förut!!!!

Födelsedagsbarn

Inlägget skrivet:2008-10-09 17:12:29

Grattis på 18-årsdagen!!!


Rent och fint

Inlägget skrivet:2008-10-08 17:05:53

Körningen i morse gick bara bra, även städningen. Har även skrivit klart min labb rapport i naturkunskap som ska inlämnas i veckan. Och har nu precis stoppat in en kladdkaka i ugnen. Känner mig väldigt duktig! Om ca 45min kommer Peter och hämtar mig till träningen som kommer att tränas ute i vattholma. Jobbigt att den är så långt borta!

Är lite avundsjuk i dag, både Malin och Sandra ska tatuera sig idag. Jag vill också! Skulle vilja på något sätt förstora min nuvarande. Här nedan kommer ett litet smakprov på min tatuering...



Tut Tut!

Inlägget skrivet:2008-10-08 10:19:23

Idag bär det ut på vägen igen, har körtid kl 11.15. Är helt klar sitter bara här nu och väntar på att klockan ska gå!
Sedan är det bara att dra sig hemåt för att städa lägenheten. Min underbara pojkvänn springer just nu runt med dammsugaren (efter lite tjat från min sida)


Suck!

Inlägget skrivet:2008-10-07 18:35:56

Min otur forsätter! Skulle rosta mackor till frukosten. Stoppar ner en brödskiva och sätter på brödrosten. Efter en stund börjar det lukta bränt plast, tänker inte mer på de utan stoppar ner en till, när den första brödskivan är klar. Tittar till efter en kort stund på brödrosten, det ryker och lukten har blivit ordentligt värre. Kikar då ner i brödrosten och upptäcker att där ligger en ner smält bläckpenna! SMART!
Fråga mig inte hur den hamnade där!


En ny brödrost står på inköps-listan.

Klantarsle

Inlägget skrivet:2008-10-06 14:02:44

Lyckades idag tappa bort mina nycklar under lunchen. Men efter mycket funderingar kom jag på att de antagligen låg i skåpet! Bara att få tag i vaktmästaren för att knipsa upp låset. Och självklart där låg de så fint! 


Skolan

Inlägget skrivet:2008-10-06 12:40:33

Har nu som vanligt min underbara håltimme på några timmar. Har dragit mig upp till bibblan för att göra klart lite projekarbete. Provet som var på morgonen gick galant, skrev på allt! Så kan nu pusta ut efter ordentligt med pugg!
Ska om en liten stund fika med sofi, kanske en god bulle !? 

Regn och skur

Inlägget skrivet:2008-10-05 19:01:19

Började söndagen med match mot Sten sture. Tycker resultatet vart orättvist, vi förlorade med 5-2 men hade för det mesta dels spelet. Vi gjorde en bra match, behöver bara få in flera mål!
Annars under dagen har det bara varit plugga, plugga och plugga. Känner inte att jag kan så mycket mera nu, min hjärna vill inte anstränga sig i dag! Har prov tidigt på morgonen så ska försöka sätta mig en liten stund till i kväll och läsa igenom anteckningarna än gång till.
Nu ska jag göra iordning jordgubbs smoothie och mysa mig ner i soffan tillsammans med Johan. Nya G.G avsniten börjar alldeles strax.

God morgon

Inlägget skrivet:2008-10-04 08:51:23

Har precis duschat, sminkat mig och fixat håret. Bara lite kläder som fattas. Sedan bär det av till Stadium, ska faktiskt bli kul att jobba =)

Fredag

Inlägget skrivet:2008-10-03 17:07:57

Idag fick vi tillbaka naturkunskaps proven som vi gjort, lyckades få vg så är helt klart nöjd! Våran matrialkunskapslärare var borta så fick även sluta tidigt i dag!
Sitter nu bara och väntar på att klockan ska gå, har träning kl19.00 så Peter kommer väl vid halv och hämtar upp mig!
Sedan blir det mys med Hanna, godis och film :D Johan ska ut och roa sig på krogen, då får man hitta någon annan att mysa med! Och Hanna är inget dåligt val !!!


vanligt

Inlägget skrivet:2008-10-02 17:19:09

Hade en skön sovmorgon innan skolan började.. Dagens schema bestod bara av handel så inga jobbiga lektioner! tack och lov... Sitter nu hemma och känner mig ganska så rastlös. Har pluggat lite, borde plugga mera men orkar verkligen inte! Måste börja fundera på mat också, Johan jobbar till 21.15 så det blir att äta ensam. Någon som har något förslag?

One tree hill

Inlägget skrivet:2008-10-01 18:39:24

Lätt bästa serien! Är inne på säsong 6 nu.. Så bra!!!


Dagens

Inlägget skrivet:2008-10-01 15:31:20

På min i vanliga fall lediga dag hade vi klämmt in en lektion. Hade ändå en skön sovmorgon till kl12, så ingen större skada sked. Smet i väg efter 45 min då jag skulle till Mats och köra.. Upptäckte i går att tiden går väldigt snabbt fram, bara några ynka veckor kvar till uppkörningen :S

Om några timmar är det igentligen träning, men min förkylning är inte över än. Har haft en enorm huvudvärk hela dagen. Så det blir bara till att vila,och plugga. Som är ett Måste i dagen läge. Har prov på måndag som jag absolut inte kommer klara, skit svårt! Men uppgiften i matrialkunskap (smink) är precis klar. Så ett litet plus till mig!

Avslutar med att säga - Vill ha pengar! har det verkligen svårt nu med ekonomin. Bor själv och de är verkligen inte gratis, samt massa andra kostnader. Har inte fått jobbat på jätte längre nu! usch!