dagen

Inlägget skrivet:2008-11-30 18:46:03

Matchen som var i morse gick inte direkt bra, förlorade med 4-1. Så himla besviken på min insatts i dag, spelade riktigt dåligt. Men alla har väl dåliga dagar, bara att bitta ihop och göra bättre ifrån mig nästa match..

Fick samtal från stadium gränby i dag på eftermiddagen, de ville att jag skulle jobba i morgon. Min första dag där, är faktiskt lite nervös. Håller alla mina tummar att jag får stå i kassan, kan inte alls butiken så skulle känna mig mera hemma i kassan (som borde vara lika på alla stadium butiker).

Har precis ätit upp en tallrik med potatismos och köttbullar, orkar inte göra något avanserat när man är själv.
Johan jobbar till 00.00 i kväll, suck. Saknar honom redan!

Kvällen kommer tillbringas framför tv och dator, helt enkelt en tråkig söndagkväll...

1:a advent

Inlägget skrivet:2008-11-30 10:00:25

God morgon! Johan väckte mig för ca 5min sen. Ska i väg och spela match mot Årsta U. Det kan bli spännande, antar att de är mycket bra, speciellt om de har spelare från A-laget med. Har precis tagit på mig matchshortsen, strumpor och bh, måste bara bli lite taggad!

Första advent är i dag samt Johans och min 19månaders dag :P Så det borde bli en bra dag i dag!

Önska mig lycka till i dag :)


julstämning

Inlägget skrivet:2008-11-28 14:24:59

Jag älskar allt som har med julen att göra. Pynta, julklappar, mat, familjen och självklart Kalle anka, som absolut inte går att missa! Har alltid önskat mig en stor jul, alla nära och kära samlade. Har tyvärr inte så mycket till familj längre, så får vänta tills jag blir äldre då jag får skaffa mig en egen!
Har smyg startat några dagar med julpyntningen. Och resultatet är helt underbart!

   


I like to move it!

Inlägget skrivet:2008-11-27 21:16:21

Dagen har tillbringats hemma hos mamma. Bakat lussebullar och lyssnat på julsånger. Har även tagit hem alla mina julprydnader, som ska upp i morgon :) Saknar bara en stjärna som ska sitta i vardagsrums fönstret, men ska upp tidigt och inhandla de i morgon. 

Har precis tittat klart på Madagaskar 2, en klart sevärd film..

Lön

Inlägget skrivet:2008-11-25 18:23:53

Min fjärde dag i sträck nu på stadium, det klirrar fint i plånboken. Blir perfekt till julen, när alla julklappar ska inhandlas. Har räknat ihop på ett ungefär hur mycket jag kommer få, har jobbat 10 dagar denna månad, Så det blir mycket pengar :D
Fick även en förvånadsvärt hög lön i dag. Nästan 2000kr mer än vad jag trodde!

Fick i dag gå hem tidigare från jobbet, vart helt plötsligt jätte dåligt. Yr, jätte ont i huvudet och svimmfärdig. Vet inte vad som spökar.


Happy Birthday

Inlägget skrivet:2008-11-23 19:04:06

Har jobbat både lördag och söndag, är nu ganska så slut. Har haft VIP dagar på stadium så hela helgen har varit helt sjuk. Kom precis hem från ett besök hos pappa och zina. Pappa fyller 49år så de bjöd på smörgåstårta och vanlig tårta.
Grattis pappa, jag älskar dig!


Vinter

Inlägget skrivet:2008-11-22 20:58:36

Kom precis in efter en lång promenad eller lång och lång, ner till ica och tillbaka :P Älskar snö, så underbart vackert och mysigt. Det blir bara änu bättre när man har en helt underbar kille som går vid ens sida och håller en i handen. UNDERBART!
Nu har vi iaf köpt lite salta pinnar och (gratis) läsk. Nu blir det till att mysa ner sig i soffan med filtar och kuddar och kika på Mad money. Har ingen anning vad filmen handlar om så inte ens någon idé att gå in på de..








gelehallon

Inlägget skrivet:2008-11-21 19:33:48

Tog mig faktiskt en skön sovmorgon i morse. Började kl11.55 med prov i naturkunskap, ett kort och ganska lätt prov. Ett G är säkrat! Sen var den skoldagen slut, även slut på sista skolveckan innan jul. Nu blir det ut på PAU i fyra veckor.. Har faktiskt gjort något väldigt fult och inte så smart med praktiken. Men vågar nog inte avslöja mig här, det får absolut inte komma ut :P

Är i dag fortfarande lite kraslig så hoppade över träningen. Men hade tänkt att jag skulle ta bilen och komma ner en sväng och kika på, men handbromsen hade fryst så kom ingen vart. 

Min kväll är ändå räddad, på luthagen är det 39kr/kg på lösvikts godis. Så Johan och jag är bänkad framför tv med en stor godispåse! 
 













Jobb

Inlägget skrivet:2008-11-20 21:07:09

Var ledig från skolan i dag, men jobbade istället hela dagen. Så varit inte så mycket ledigt för min del. Har även blivit sjuk igen, en ganska lindrig förkylning men de tar ändå på krafterna..
I morgon har vi prov i universum, och jag känner helt ärligt att jag inte kommer att klara de. Har ingen som helst motivation att få något gjort. Har som tur Johan som hjälpt mig under kvällen. Blir mycket glad över ett G.
Har precis tittat på one tre hill (säsong 6, avsnitt 11) helt värdelöst. Man väntar en hel vecka på att nya avsnitt ska komma ut, sen när det väl gör de så handlar hela avsnittet om en dröm.. Så besviken!!


Smoky eyes

Inlägget skrivet:2008-11-19 16:40:08

Fick i dag tillbaka handels provet som gjordes för någon vecka sedan. Jag forsättar att glänsa med mina mvg :P 24½ av 25 (igen) Hade inte för så länge sedan prov i praktiskmarknadsföring B då jag fick exakt samma resultat.

Här nedan kommer en bild på min sista lektion i smink. Vi gjorde fest sminkning med lösögonfransar och glitter. Men han tyvärr inte med att få på något glitter. Lösögonfransarna tog all min tid :P


YES!!!

Inlägget skrivet:2008-11-19 13:54:35

Jag fick jobbet :D Kommer att jobba varannan helg på stadium Gränby! Precis vad jag behövde! Känns underbart att veta att man minst kommer att få 3000kr/månad.

Just nu känns allt så himla bra! Har en helt underbar pojkvän som jag dessutom bor med. Har en fin lägenhet, förhopningsvis änu finare snart, om vi flyttar. Har körkort och ett jobb med fasta tider! vad mer kan man önska sig om man är 18år?





äntligen!

Inlägget skrivet:2008-11-18 20:38:59

Johan lämnade in datorn i fredags för att skaffa ett bättre grafikkort. Så där är min ursäkt till varför mitt bloggande har varit väldigt dåligt på de sista fyra dagarna. Hade ändå inget smarigt att bjuda på under helgen, Johan och jag tog en mys helg. Tog det bara lugnt med godis och film tittande. 
 
Denna vecka är helt sjukt jobbig, den ser ut som sådan:
måndag: Labb i naturkunskap
tisdag: Uppsats i svenska, jobba 12.00-19.10
onsdag: Prov i ledarskap i butik
torsdag: Jobb 9.00-18.00
fredag: Prov i naturkunskap
lördag: Jobb 9.50-17.10
söndag: Match mot arlunda

Så min enda lediga tid fram till fredag, kommer bestå av pluggande. suck! 

Trevliga nyheter är att vi kanske kommer att flytta till Salabake.. Skulle verkligen vara helt underbart, känner att jag vill flytta här i från..


foto

Inlägget skrivet:2008-11-13 19:20:34

En liten sommar hälsning! Denna "underbara" utsikt hade jag och Becca i sommras på fyrishov.. Se och  njut!!


Gratis fika

Inlägget skrivet:2008-11-13 15:29:09

Skolan började med prov i information och layot B, ganska enkel prov så det gick snabbt och enkelt. Hade sedan en håltimme på 3 timmar, Sofi och jag bestämde oss för att forsätta med vårt projektarbete. Idag vart det ett besök på fågelsången, underbart gott fika!
Väl tillbaka i skolan igen hade vi prov i personlig försäljning, även den gick bra.. 
Slut på den dagen..



 


Ett grattis till Carina som fyller år i dag.. Grattis Grattis!


Ledig

Inlägget skrivet:2008-11-12 11:26:19

Vart inge bloggande igår, jobbade hela dagen så hade ingen tid över. För ovanlighetens skull var Johan hemma före mig och skulle fixa middag till oss. Slutade med att jag fick ett sms där det stod: kebab?  Inte mycket till matlagning där inte. Men gott var det iaf :P

Idag är det onsdag, min lediga dag :D Skönt att ha en dag i veckan man kan sova ut ordentligt. Dagen kommer för det mesta dels bestå av pluggande. Har nu på två veckor 4prov, en labb och en uppsats..  Men sen är allt pluggande över, går ut på apu i en månad.. 

Johan kom precis in med posten, där jag hade post från posten :D mitt körkort har kommit !!


roockie

Inlägget skrivet:2008-11-10 18:11:51

Ska i dag få låna Johans bil till träningen. Så det blir första gången jag åker helt själv! Johan måste verkligen lita på mig som lånar ut den :P

farsdag

Inlägget skrivet:2008-11-09 20:54:10

Både i lördags och i dag har jag jobbat på stadium. Tycker faktiskt att det är kul att jobba, låter helt fel jag vet! Men vi har riktigt kul tillsammans. Veckan som kommer blir det bara jobb på tisdagen, så det är lite synd...
Innan jobbet idag åkte jag hem till pappa för att ge en liten farsdag present! Fick även en liten present för att jag klarade uppkörning! Sedan efter jobbet bar det hem till mamma istället, där även syrran var. Mamma bjöd på stinaskyckling och ris. Skönt att slippa laga mat för en gångs skull!

Kom hem vid halv8 tiden då jag började städa, damma och diska.. Så känner mig ganska duktig just nu. Johan jobbat till kl 00.00 så får lite tid för mig själv. Just nu känns det ganska skönt, men sedan om någon timme kommer jag ändå börja sakna honom. De gör jag allitd!
Ska i min ensamhet lägga mig nu i soffan och äta lite godis, känner att jag är värd det!


KÖRKORT :D

Inlägget skrivet:2008-11-07 17:07:58

Jag klara det :D Så jävla underbart!!!!




Ledig

Inlägget skrivet:2008-11-05 17:57:39

Ska nu alldeles strax i väg på träning... Har tillbringat dagen med att tvätta och plugga, inte den roligaste dagen precis. Men i morgon blir det jobb, mamma var inte så jätte glad att jag skulle skolka från skolan. Men det är pengar så det är i nuläget viktigast. Ska även jobba lördag och söndag så det är mycket bra! 
 

TV-NÖRD

Inlägget skrivet:2008-11-04 19:57:52

Kvällens underhållning blir:


Kritik!

Inlägget skrivet:2008-11-03 19:59:20

I vårt projektarbete ingår det att vi ska fika på fem av Uppsalas "hetaste" cafén. Idag stod Landings på tur. Hade aldrig fikat där förut men hade hört mycket bra om cafét, så mina förväntningar var höga! Vi hade innan fikat på två andra ställen, där vi hade blivit så mätta att vi knappt kunde gå där i från. Så jag var hungrig och hoppades på en ännu god fika (som vi faktiskt får betalt för). Men när vi väl kommer in på Landings är allt i pytte storlek, coccosbollen låg i en knäckform. Det säger väl allt!? Vart så himla besviken och de hade ingenting gott, (förutom räkmackorna som såg jätte goda ut.) Bullarna var brända och allt var dyrt, iaf för en tugga kaka. Men vi ska fika en coccosboll och  de "personalen rekommenderar" ... Så där satt vi hungriga och besvika på Landnings café, när någon helt plötsligt släpper sig.. Och den var inte lukt fri kan jag säga, FY!

Nej tack för Landings, inge bra betyg här inte!!!


MVG

Inlägget skrivet:2008-11-03 19:23:36

Dålig uppdatering av mig! Om man ska vara helt ärlig har jag inte orkat att skriva.. Men helgen tog ganska mycket av min tid, så lite upptagen var jag allt. Helgen bjöd på utgång och match! Vi vann mot årsta med 3-1, skulle dock ha vunnit med betydligt mycket mera men man måste ju sätta bollen också :P  Jag gjorde iaf ett riktigt snyggt mål!!!

Idag fick jag"pluggis" Maria 24½ av 25 rätt på mitt handelsprov :) Men måste nog ge Sofi en eloge för sina 25/25..