inför

Inlägget skrivet:2008-12-30 15:12:31

klockan ringde kl 9.30 i morse, skulle upp och stor städa lägenheten och tvätta. Ca 4 timmar senare, var allt klart. Låter som vi har det jätte stökigt, men gjorde allt väldigt ordentligt så det tog sin tid. Måste även åka och handla inför i morgon, förbereda maten lite och sedan hem till mamma och hämta mera stolar. Får lov att vänta tills Johan kommer hem, han som har bilen. Ska även kika på en GPS, en tidigt födelsedags present från mig till Johan :)

Idag är det även min och Johans 20 månaders dag =) Älskar dig hjärtat <3


Längtar

Inlägget skrivet:2008-12-29 18:03:58

Hela helgen har jag ägnats åt att jobba, så har inte haft så mycket tid över att skriva här.. Men nu är jag iaf ledig till nyår, hur skönt som helst. Har jätte mycket som ska göras nu innan nyår, så mycket till vila blir det inte.
Har idag haft en trevlig dag på stan med Becca och Elin, inhandlat de sista till nyår och ätit en smarig lunch på Rififi.
Har nu precis kört ett pass på min crosstrainer, bara 30 min men bättre än inget alls :) nu efter lite situps, och kissande huden ska jag ta mig en lång och skön dusch.


Kaos

Inlägget skrivet:2008-12-26 17:13:04

Tog mig ner på stan i dag med Hanna för att kika på mellandagsrean. Förstår faktikt inte varför jag åkte ner, Det var sjukt mycket folk och alla är som tokiga bara för att det är rea. Men kom hem med lite fynd, så är helt klart nöjd med dagen...
Om en timme kommer Johan hem, då ska vi åka till gränby en sväng och sedan hem till mamma för att hämta min crosstrainer (som jag fick av Johan i julklapp) :D

                                                                                                                                                                                  








chaufför

Inlägget skrivet:2008-12-26 01:09:32

Har suttit här ett tag nu, Becca och jag har planerat nyår :) Det blir mina vänner och Johans som kommer äta middag och festa här hos oss. Kommer nog bli hur bra som helst!
Medans alla är ute och festar sitter jag här själv, Johan gör det rätt och är ute. Ska åka och hämta han om några timmar, vet inte hur jag ska orka hålla mig vaken....

Julen 08

Inlägget skrivet:2008-12-25 14:01:21

Så då var julen över, har inte så mycket släkt så det blir endast en dags firande. Man längtar till julen och ser alltid fram i mot den, men när den väl är här känns den oftast ganska tråkigt och onödig. Så nästa år blir det förhoppnings vis en resa till något varmare land.
Julen spenderades med Johan, min syster och hennes pojkvän samt Tobbe och mamma. Den vart en enkel jul, som de flesta jularna. Fick iaf underbara julklappar, så det var väl dagens höjdpunkt.

En stor besviklese var när min pappa svarade på ett sms som jag skrev. Önskade han god jul och sa att jag älskade honom, fick då tillbaka - me to.
Tack pappa! Måste ha varit svårt att önska sin dotter god jul! Jag förväntar mig ingenting av dig längre, men ett god jul och på ett sms hade du väl kunnat unnat mig?!


Vem vill inte sitta i tomtens knä?

Inlägget skrivet:2008-12-22 23:15:41


2 dagar kvar

Inlägget skrivet:2008-12-22 23:00:50

Är du äntligen hemma hos mig. Efter att varit ifrån Johan ett bra tag nu, känns det underbart att vara tillbaka i hans famn igen! Det har verligen inte varit min dag i dag, har jobbat flera dagar nu så kroppen eller huvudet hängde inte riktigt med. Vid stängning skulle jag ta rulltrappan ner för att titta till så allt såg bra ut, men halvvägs nere kommer jag på att allt är klart och börjar springa upp för rulltrappan istället. Det går lite väl snabbt, så ramlar och får lov att slänga mig upp på platformen för att inte följa med rulltrappan ner. Som tur var så var det endast Alan som såg det hela.. Lyckades även sätta på larmet när vi skulle låsa ytterdörren, så det tjöt som bara den.
Men nu är jag iaf ledig i minst 3 dagar, så det ska bli hur underbart som helst. Ska verkligen vila upp mig och njuta av julen =)

Vi är bäst!

Inlägget skrivet:2008-12-21 21:54:40

Vart är allt folk? Har jobbat hela helgen och det är så lugn i butikerna. Har alla redan handlat alla klappar? Det är iaf inge folk alls, så långtråkigt och efter som vi är överbemannade pga av julhandeln så blir det ännu mindre att göra. Nu jobbar jag bara hela dagen i morgon sedan äntligen, Ledig :D

Hade alldeles nyss match, vi vann med 4-3 :D Helt underbart.. Vinst mot sten sture som är ett av topp lagen i serien. Vi spelar som ett lag, alla kämpar och har hur kul som helst på plan. Vart ett mål från min sida i dag. Skulle ha blivit ass kung, men Hanna ville inte göra mål på mina fina passningar :P ( ta inte åt dig Hanna, du vet att jag älskar dig )

Även en julklapp fick jag öppna i dag :D min dröm kuvert väska låg där i :D Tack tack Hanna!



julov

Inlägget skrivet:2008-12-19 16:12:46

Har inte blivit så mycket skrivande för min del här i bloggen. Tiden går åt till mycket annat just nu, så bloggen får stå utan uppdatering vissa dagar.. de senaste dagarna har jag varit hemma oss mamma och julbakad (godis), haft träning och jobbat. Var min sista dag på Rut i dag (för tillfället), kommer sakna alla jätte mycket. Alla är verkligen helt underbara där. Längtar redan tills nästa gång, ( vecka 12,13 och 14.)
I dag är det Johans och min kväll, vi ska äta pizza, köpa en stor godispåse och bara gosa ner oss i soffan. Även denna helg kommer spenderas utan Johan. Så vi får lyxa till det lite i dag. Ska jobba på gränby även andra aktiviteter under helgen som gör att de passar bättre att sova hos mamma. Johan kommer även han jobba hela helgen och väldigt sent, så de invägde också till att helgen blir hos mamma i stället.

you´re my everything

prima skinka

Inlägget skrivet:2008-12-16 21:31:11

Skinkan är klar och smakar hur bra som helst. Nu blir det skinkmacka och julmust till titanic :)



  

Jul stress

Inlägget skrivet:2008-12-16 13:02:49

Idag är det min första lediga dag på 9dagar, eller ledig och ledig, hemma från praktiken i alla fall. Är verkligen helt slut, orkar inte jobba så pass mycket jag har gjort, sen all stress inför julen hjälper ju inte dirket. I dag ska jag iaf försöka samla på mig lite krafter samt fixa lite inför julen. Har stor städat nu på morgonen, med hjälp av Johan. Sen om en stund ska vi ut och handla lite julklappar. I kväll blir det sedan julskinka, vår första julskinka, får se hur det går :)

Igår hade vi turen och fick Hannes Öhman på besök under träningen, han hade skott träning med oss.. Det var en riktigt kul träning...


trötta fötter

Inlägget skrivet:2008-12-14 21:13:22

Är trött,  har ont och är allmänt slut. Helgen tog hårt på en, långa dagar och mycket folk hela tiden. Det märkt att julen snart är här. I morgon är det bara upp tidigt igen för att kila i väg till praktiken. Jag vill sova!!!


Idol vinnare?

Inlägget skrivet:2008-12-12 21:27:09

Blir en pojkfri helg för mig nu. Eftersom jag ska jobba på Gränby hela helgen, passade det sig bättre att sova hos mamma (som bor i gränby) . Johan ska själv ta en tur till sin mamma och familj ute i östhammar. Kommer inte ens ihåg när vi sov på varit håll senast. Så en natt ifrån varandra kan nog vara positvit...

Nu blir det tv tittande på idol.. vill att Alice ska vinna men är 90% säker att Kevin vinner. Helt ärligt bryr jag mig inte speciellt mycket, har ändå inte följt hela vägen. Men en favorit lyckas man alltid skaffa sig =)

Alice Svensson och Kevin Borg är klara för final i Idol 2008 Foto: TV4

kaos

Inlägget skrivet:2008-12-11 20:23:13

Fick i går läsa på min tränares blogg att han inte längre ska träna oss, inge krismöte eller förvarning alls innan. Visst vi har förlorat matcher och något är fel som måste ändras. Men jag tror inte vi börjar vinna utan tränare, som det är i dagsläget. Känner mig sviken, laget borde känns sig svikna att han inte har gått till oss innan. vi är ett lag och han ingår i det, det är allas fel att vi har sattt oss i den situationen som är nu, inte en enskild person. Jag kan tycka att vi borde ha en tränare som kan hjälpa oss hur dena svaka. Men jag anser även att vår tränare har många goda egenskaper som borde finnas kvar i laget. Hade det inte räckt med en till tränare? Nu står vi här helt själva i stället....
Hoppas verkligen klubben får tag i en tränare som är motiverad och angangerad att få laget uppåt!
Efter regn kommer sol :)


Jobb

Inlägget skrivet:2008-12-10 20:59:22

Praktiken går bara bra, känner mig lite mera i "gänget" nu. Finns dock inte så jätte mycket att göra, så vissa stunder kan det vara lite långtråkigt. Men älskar deras kläder så blir förhoppningsvis lite rabatt där sen, om man skulle shoppa något :P
Fick i dag mina tider för i helgen (stadium gränby). Ska jobba hela dagar, 10-20  så det blir MYCKET ob :D 
Kvällen består av Grey's anatomy och Dirty sexy money =)


Huvudstaden

Inlägget skrivet:2008-12-09 19:54:35

Har i dag tillbringat min dag i Stockholm. Vi skulle kika på julskyltningen (inom skolan). Nk slog på stort i år, helt underbara!! Det vart en trevligt och mysig dag med tjejerna, har inte träffast på ett bra dag pga Apu. Saknade bara lite snö...
bilder kommer sen :)

andra advent

Inlägget skrivet:2008-12-07 15:41:10

Var i går ute och åt på Alexander med hela laget, det var mycket trevligt och gott. Det var väl de som hände under lördagen för min del. I dag söndag vill jag bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och hoppas att man vaknar i morgon bitti. En riktigt skit match i morse förstörde hela dagen..

I morgon börjar jag på Runt mfl, lite nervös men allt kommer nog gå hur bra som helst.  
De var väl de jag hade och komma med!
svejs!


massage

Inlägget skrivet:2008-12-05 21:27:49

Är precis hem kommen från träning, japp jag sitter här och har inte duschat ännu, inte så jätte hygieniskt men jag har mina skäl. Om några minuter kommer nämligen Johan hem som jag göra mig sällskap..
 Dagen har för överigt varit lung, började skolan 14.30 då vi skulle ha hälso pedagogik som varade till 16.30. Hem till mamma som bjöd på mat och blåbärsprinsses tårta :)
Nu i kvällen blir det bara lugnt för min del, ska umgås med Johan och tvn ;) 

resa? :D

Inlägget skrivet:2008-12-04 14:31:34

Johan drog upp idén att göra en mini-semester till peking under hans semester, som börjar den 12/1-09. Fly tur/retur kostar 1500:- /st, sen boende mellan 400-1000 kr/natt. Så om man väljer ett lite lyxigare boende för ca 700kr/natt, blir tre nätter med flyg endast 2550kr. Skulle vara helt underbart! Skulle vilja boka biljetter nu på en gång. Tre dagar med shopping, bo på hotell och uppleva en helt nu miljö. Skulle kunna önska mig enbart pengar i födelseadgs present (7/1) så kan man shoppa för de pengarna där...
En mini kärleks/shopping semester tackar jag inte nej till!!!


  


trött

Inlägget skrivet:2008-12-03 22:15:46

Det har varit en väldigt lång dag i dag, de känns både i kroppen och huvudet. Började med skola kl8.30 sedan jobb från 12.00-20.10. Har precis kommit hem från mamma, väntade där tills Johan kom och hämtade upp mig från sitt eget jobb.
Fick föresten klipptid, i morgon kl9.30. Perfekt!

Har även frächat upp min blogg lite, helt på egen hand. (ett ynka hjälp av becca men annars  helt själv) Så är mycket nöjd :D

sega chokladrutor

Inlägget skrivet:2008-12-02 15:29:28

Hittade ett resept i boken "kladdkakor" . Kunde inte låta bli att baka! MUMS! 


   


slingor

Inlägget skrivet:2008-12-02 11:24:05

Jobbet i går gick bara bra, kännde mig lite vilsen i början. Men efter några timmar kännde man sig som hemma :) Ska även jobba i morgon, så då kommer allting antagligen gå mycket bättre.
Är i dag ledig, ska bara vara hemma och ta det lugnt, har lite små saker som måste fixas, så blir väl att ta tag i de.

Johan har precis åkt iväg till frissan, så om några timmar kommer det hem en mycket snygg pojkvänn (förhoppningsvis). Han skulle även kolla om det fanns någon tid till mig i veckan, behöver verkligen klippa mig och färga utväxten.
Skulle vara perfekt och göra det nu precis innan jul, för då är jag fin i håret under min Apu som börjar nästa vecka, julen, nyår och min födelsedag..  Får hålla tummarna att de finns en tid över til mig!